Leírás

A blog híres, gazdag és nem utolsó sorban szexi sztárpasikkal foglalkozik. Naponta többször frissülő tartalommal. Csetelj, mondj kommentbe véleményt a posztokról! Nyitás: 2011.7.27

Chat

Elite

Jelentkezni lehet a cseten! Saját ikon: saját ikon

A spanyol válogatott, kicsit másképp

2012.07.04. 10:04 | Lilla;) | Szólj hozzá!

Már a csapból is ők folynak, de nem érdemtelenül. VB, és címvédő EB győztes válogatott.  Ha a címben nem is olvasta volna valaki, akkor bizonyára már leesett neki is, hogy a spanyolokról van szó. Bár a nézők Nationalelf-et szavazták meg 'legszexibb' csapatnak, azonban én mégis úgy éreztem, a spanyolok jobban kiérdemelték ezt a rangot. Így hát elérkezettnek láttam egy kicsit más oldalukról megvilágítva bemutatni őket.


Már csak azért is érdemes nekik szurkolni-főleg, hogy egész EB alatt ellendrukkerük voltam-hogy örömükben egy-egy gól vagy győzelem alkalmával ledobják magukról a textilt. Tagadhatatlanul jól néznek ki. :$  Írj komit, vagy chatelj (bal szél) róluk! Kit tettek volna még be az összeállításba, vagy hagytatok volna ki? :)

jesús navas.jpg fabregas 2.jpg

casillas.jpg villa.jpg

ramos.jpg xabi alonso 2.jpg

torres 3.jpg arbeloa_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://guys.blog.hu/api/trackback/id/tr394627239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sexy európa bajnokság spanyol válogatott EB Torres EB 2012 Jesús Navas Fabregas Casillas Xabi Xabi Alonso Fernando Torres Arbelo Arbeloa Arbeloa David Villa Ramos Sergio Ramos sexy spanyol válogatott
süti beállítások módosítása